Hvem jeg er

Min nettstedsadresse er: https://www.jeanettegresberg.no

Hvilke personopplysninger jeg samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når du som besøkende ønsker å legge inn kommentarer på siden aksepterer du at din informasjonen lagres. Alt du oppgir i kommentarfeltet, i tillegg til din IP-adressen og din nettleserversjon lagres og behandles av nettsiden. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Deling i sosiale medier

Når du bruker knappene for å dele innhold i sosiale medier lagres dine valg hos ExactMetrics. Dette blir lagret hos Google som en del av sporingen.
Informasjonen blir automatisk samlet inn og lagret for å kunne se info som feil, aktivitet, nettleser innstillinger, nettleser type, språk, tid og dato for når du deler innlegg samt hvor du deler til.
Cookies som lagres ut fra dette kan ha info om din nettleser, google konto eller andre kontoer i sosiale medier. Google sin personvernerklæring kan leses her: : https://policies.google.com/privacy

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innleggene på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Nettsiden bruker brukeranalyseverktøyet ExactMetrics for å spore antall besøkende, hvilke land besøkende kommer, hvilke sider besøkende er inne på, hvor lenge besøkende er på nettsiden, hvor besøkende kommer fra, hvilke nettleser besøkende bruker samt hvilke enheter besøkende bruker.
Personvern avtalen for ExactMetrics kan du lese her: https://www.exactmetrics.com/privacy-policy/

Hvem jeg deler dine opplysninger med

Jeg deler ikke dine opplysninger med noen annet enn opplysningene som samles i ExactMetrics som beskrevet over.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger jeg har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer vil bli manuelt godkjent av administratorer på nettsiden for å beskytte mot søppelkommentarer.

Min kontaktinformasjon

Jeanette Gresberg
Oluf Melvoldsgate 64B
2318 Hamar
Tlf: 95 20 53 73
post@jeanettegresberg.no

HJEM

BLOGG

TA KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram