juni 15, 2018

PT drømmen som ble til virkelighet

Jeg skrev jo forrige dagen om at NAV knuste PT drømmen med å gi meg avslag på støtte til utdanning hos Akademiet For Personlig Trening (heretter Akademiet).
Jeg ble utrolig skuffa da jeg hadde fått inntrykk hele veien at de ville støtte meg og hjelpe meg til å nå drømmen min og støtte meg økonomisk til utdanningen.

Så jeg sendte en mail til Akademiet og fortalte hvordan situasjonen var, da jeg allerede hadde fått plass på studiet og de lurte på om NAV var villige til å hjelpe meg.
Jeg skrev at jeg skulle finne en løsning på et vis, men at jeg ikke visste hvordan jeg skulle klare det og om hvilke nedbetalings muligheter de hadde.
I dag tidlig, rett før jeg skulle i veien på trening så hadde jeg fått en ubesvart samtale fra Akademiet og en melding hvor de ønsket at jeg skulle ringe tilbake så fort som mulig.
Jeg ringte tilbake med engang og vi snakket litt om hvordan det gikk og om møtet på NAV, før hun forteller meg den gledelige nyheten at hun har snakket med han som eier Akademiet angående min mail og NAV.
Hvor han hadde sagt at det skulle ikke stå på NAV at jeg skulle nå min drøm til å kunne hjelpe andre og bli personlig trener ?
Så de ville gi meg utdanningen gratis❤
Jeg ble helt målløs og visste virkelig ikke hva jeg skulle si, så jeg spør om hun er seriøs og ikke tuller med meg?
Men nei, det var helt sant❤
Jeg prøvde å ikke gråte, men gledes tårene tok helt overhånd og jeg gråt av lykke ❤
Tenk at de er så enormt snille og vil gi meg utdanningen, slik at jeg skal få min største drøm oppfylt?❤
Jeg har ikke ord for hvor mye dette betyr for meg og jeg takker av hele mitt hjerte til dem på akademiet, til gud (og ja, dette er virkelig verdt å takke han for)

Gledes tårene har sittet løst i dag og de har trillet nedover kinnene hver gang jeg har fortalt denne fantastiske nyheten.
Stakkars kjæresten, han trodde vel nærmest at noen hadde dødd i dag da jeg ringte han på jobb og jeg ikke engang klarte å si hva det var og jeg bare gråt?
Men det var jo bare ren lykke ❤

Her er det bare å glede seg og følge med videre, for jeg skal bli en dyktig PT og komme med masse tips fremover ❤
Jeg har masse å lære og gleder meg enormt til å ta fatt på studiene.
Det vil bli en utfordring med mine konsentrasjonsvansker, men dette er noe jeg virkelig brenner for så dette skal jeg klare?
Jeg har jo verdens beste motivasjon, nemlig at jeg skal hjelpe andre mennesker å komme i form og nå sine mål når jeg er ferdig utdannet❤
Dette her kommer rett og slett til å bli helt fantastisk!

Tusen hjertelig takk til Akademiet For Personlig Trening, dere er rett og slett awesome ❤

 

 

6 kommentarer på “PT drømmen som ble til virkelighet”

 1. Gratulerer så mye, du har virkelig fortjent dette og det var utrolig gøy å høre at Akademiet gav deg dette helt gratis? Håper vi får oppdateringe underveis hvordan dette går videre???

  1. hei:)
   ja det er virkelig helt overveldende og jeg har ikke ord for hvor enormt glad jeg er <3
   selvsagt kommer det oppdateringer 🙂
   jeg var å kjøpte meg skriveblokker og blyanter + diverse til studiene i dag og det var en merkverdig følelse 🙂

  1. tusen millioner takk vennen min, jeg har ikke ord for hvor mye dette betyr for meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

HJEM

BLOGG

TA KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram